Razboiul politic intre PSD si PNL continua la Cluj – Deputatul Horia Nasra ii cere demisia lui Alin Tise in cazul dezastrului ecologic de la Pata Rat

Razboiul politic dintre PSD si PNL la Cluj este departe de a se fi incheiat. Dupa ce prefectul Ioan Aurel Chereches l-a tras la raspundere pe Alin Tise si l-a acuzat ca forul pe care il conduce nu a gestionat corect situatia de la Pata Rat, iar reactia sefului CJ Cluj nu a intarziat sa apara, apoi a venit randul presedintului PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, sa reactioneze si sa ii ceara demisia lui Tise printr-un comunicat de presa.

Intregul scandal a pornit după ce un munte de gunoi de la Pata Rât a alunecat în albia unui pârâu din apropiere, provocand un adevarat dezastru ecologic. Nasra a ieșit la atac și i-a cerut demisia lui Tișe.

“Demisia de îndată este singura soluție domnule Alin Tișe.

Alunecarea deşeurilor în albia râului Zăpodie și ascunderea acestui început de dezastru ecologic care poate afecta grav pânza freatică a Clujului este ultimul episod din seria de nereușite administrative ale Consiliului Județean Cluj sub conducerea dlui. Alin Tișe.

În ultimul an Alin Tișe a contabilizat zero realizări ale instituției pe care o conduce, realizări promise în campania electorală. O administrație județeană nu se poate conduce prin telecomandă, ci prin implicare administrativă, intelectuală și prin deplasări în teren, caracteristici care lipsesc cât se poate de evident în acest moment

Orice demnitate publică este vremelnică domnule Alin Tișe! Aveți demnitatea morală și onoarea să demisionați din fruntea Consiliului Județean Cluj. Ați compromis fără urmă de întoarcere imaginea instituției, cazul grav al ascunderii alunecării deșeurilor fiind completat de incapacitatea de a finaliza Centrul de Management Integrat al Deşeurilor (CMID), respectiv problema reciclării şi depozitării deşeurilor din județul Cluj”, a transmis deputatul Horia Nasra, presedinte PSD Cluj, printr-un comunicat.

Alin Tișe nu a reacționat deocamdata la comunicatul PSD Cluj.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top