Razie DIICOT Cluj la Electric Castle. 12 persoane au fost prinse cu droguri

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca și DIICOT au efectuat mai multe controale pentru prevenirea consumului de droguri, a unor fapte antisociale sau de natură socială la festivalul Electric Castle.

electric castle banffy

Astfel, jandarmii au întocmit 12 acte de sesizare pentru deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 4 alin. (1) din Legea nr. 143 / 2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Vineri, în jurul orei 16:45, la poarta de acces a festivalului a fost depistată o femeie de 30 de ani din orașul Petrila, judeţul Hunedoara, care avea asupra ei o seringă și trei biluțe de hârtie care conțineau un praf de culoare albă, posibil droguri.

Alte sesizări întocmite de jandarmii clujeni:

în data de 26.06.2015, în jurul orei 18:25, la poarta de acces a festivalului Electric Castle din com. Bonțida a fost depistată o persoană de sex feminin A.D.A., cu domiciliul în municipiul Lugoj, jud. Timiş, în vârstă de 20 ani şi care avea asupra ei 1 bucată grinder de culoare roșie, 1 pliculeț care conținea o substanță vegetală de culoare verde oliv și o țigară confecționată manual care conținea o substanță vegetală de culoare verde oliv.

în data de 27.06.2015, în jurul orei 14:45, la poarta de acces a festivalului Electric Castle din com. Bonțida a fost depistată o persoană de sex masculin M.H.F, cu domiciliul în municipiul Hunedoara , jud. Hunedoara, în vârstă de 19 ani şi care avea asupra ei o cutie din plastic ce conținea o substanță vegetală de culoare măslinie și o cutie ce conținea foițe de țigări.

în data de 28.06.2015, în jurul orei 20:00, la poarta de acces a festivalului Electric Castle din com. Bonțida a fost depistată o persoană de sex feminin F.F., cu domiciliul în municipiul Satu Mare , jud. Satu Mare, în vârstă de 27 ani şi care avea asupra ei 1 pachet de țigări în interiorul căruia se aflau 2 țigări confecționate manual care conțineau o substanță vegetală de culoare verde.

în data de 28.06.2015, în jurul orei 20:40, la poarta de acces a festivalului Electric Castle din com. Bonțida a fost depistată o persoană de sex masculin M.M.V., cu domiciliul în municipiul Alba Iulia , jud. Alba, în vârstă de 28 ani şi care avea asupra ei o cutie metalică care conținea o substanță vegetală de culoare verde.

în data de 28.06.2015, în jurul orei 20:40, la poarta de acces a festivalului Electric Castle din com. Bonțida a fost depistată o persoană de sex masculin P.I.A., cu domiciliul în municipiul Constanța , jud. Constanţa, în vârstă de 28 ani şi care avea asupra ei o țigară confecționată manual care conținea o substanță vegetală de culoare verde.

în data de 28.06.2015, în jurul orei 21:15, la poarta de acces a festivalului Electric Castle din com. Bonțida a fost depistată o persoană de sex masculin C.M, cu domiciliul în municipiul Cluj-Napoca , jud. Cluj, în vârstă de 30 ani şi care avea asupra ei 3 țigarete confecționate manual care conțineau o substanță vegetală de culoare verde.

în data de 28.06.2015, în jurul orei 21:40, la poarta de acces a festivalului Electric Castle din com. Bonțida a fost depistată o persoană de sex masculin L.A.N., cu domiciliul în municipiul București , în vârstă de 34 ani şi care avea asupra ei 40 țigarete confecționate manual care conțineau o substanță vegetală de culoare brun olive.

în data de 28.06.2015, în jurul orei 22:40, la poarta de acces a festivalului Electric Castle din com. Bonțida a fost depistată o persoană de sex masculin L.V.T, cu domiciliul în com. Romoș , jud. Hunedoara, în vârstă de 32 ani şi care avea asupra ei 4 țigarete confecționate manual care conțineau o substanță vegetală de culoare verde maroniu.

în data de 28.06.2015, în jurul orei 22:50, la poarta de acces a festivalului Electric Castle din com. Bonțida a fost depistată o persoană de sex masculin M.C, cu domiciliul în com. Bălăceana, jud. Suceava, în vârstă de 25 ani şi care avea asupra ei o țigară confecționată manual care conțineau o substanță vegetală de culoare verde maroniu.

în data de 28.06.2015, în jurul orei 23:10, la poarta de acces a festivalului Electric Castle din com. Bonțida a fost depistată o persoană de sex masculin A.M., cu domiciliul în municipiul Brașov, jud. Braşov, în vârstă de 30 ani şi care avea asupra ei 4 țigarete confecționate manual care conțineau o substanță vegetală de culoare verde maroniu, 4 țigarete confecționate manual care conțineau o substanță vegetală de culoare maro gălbui și 4 filtre de țigări.

în data de 28.06.2015, în jurul orei 23:10, la poarta de acces a festivalului Electric Castle din com. Bonțida a fost depistată o persoană de sex masculin P.V., cu domiciliul în municipiul Baia Mare, jud. Maramureş, în vârstă de 21 ani şi care avea asupra ei 2 țigarete confecționate manual care conțineau o substanță vegetală de culoare maronie.

Actele și corpurile delicte au fost predate la DIICOT Cluj.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top