Răzvan Burleanu, un nou mandat în fruntea FRF! CFR Cluj a mers pe mâna lui!

Răzvan Burleanu va rămâne în continuare preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, după ce a câștigat cu un scor zdrobitor disputa cu Ionuţ Lupescu de miercuri, 18 aprilie, scor 168-78.

Marcel Puşcaş a obţinut 8 voturi, iar Ilie Drăgan nu a primit nici unul.

Calculat în procente, Răzvan Burleanu a obținut 66.1% din sufragii, Ionuț Lupescu a fost preferat de 30.76% dintre votanți, iar Marcel Puşcaș a fost dorit la conducerea FRF de doar 3.14%.

Singurul club din Liga 1 care a votat cu Burleanu a fost CFR Cluj, anunţul fiind făcut chiar de preşedintele Iuliu Mureşan.

“Nu ştiu cum au votat celelalte cluburi din Liga 1, dar pot să confirm că noi am votat cu Răzvan Burleanu. Și pentru mine să ştiţi că nu e o surpriză votul final.

Are o echipă foarte bine pregătită, care ştie şi fotbal pe lângă administraţie. Relaţia foarte bună pe care a construit-o cu cluburile mici şi cele de juniori, de exemplu, a contat. Au fost reglementate eliminarea unor taxe şi au primit ajutor.

Şi eu am rămas surprins când am văzut că acum sunt vreo 30 de echipe feminine de fotbal”, a declarat Iuliu Mureșan, citat de gsp.ro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top