Reacţia fostului preşedinte al CJ Cluj, Alin Tişe, după inaugurarea pistei Aeroportului Internaţional “Avram Iancu”

alin tiseImplicarea şi dedicarea lui Alin Tişe, fostul preşedinte al Consiliul Judeţean Cluj, la realizarea pistei de 2100 de metri a Aeroportului Internaţional “Avram Iancu”, nu au fost uitate de clujeni. Acesta a fost asaltat de mesaje şi mailuri de mulţumire şi apreciere din partea oamenilor.

Senatorul le-a mulţumit celor care nu au uitat şi au apreciat contribuţia sa la construirea pistei şi a redat integral pe pagina personală de Facebook conţinutul unui mesaj primit astăzi.

Multumesc celor care nu au uitat și au apreciat contribuția mea la construirea pistei.  Redau continutul unui email primit astazi.

Buna ziua domnule Tise,

Doar ce s-a inaugurat noua pista a aeroportului din Cluj și deja sunt pline ziarele de poze în care apar oameni politici care nu au avut nici un aport la acest proiect dar care își asuma finalizarea pistei ca pe o reușita proprie. Văzând aceste știri, după cum va spuneam, ma cuprinde un sentiment de frustrare enorma deoarece, eu, un simplu cetățean al acestui oraș știu cine a pus bazele acestui proiect. Sunt de părere ca dumneavoastră erați cel mai îndreptățit sa tăiați panglica aceea.

Nu va mai rețin, știu ca sunteți ocupat dar m-am oprit putin sa va spun ca noi, clujenii, va acordam meritul pe deplin pentru noua pista. Aveți votul meu garantat în orice cursa veți candida. Sunteți o personalitate onorabila a acestui județ.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top