“Rechinii” de la aeroport lovesc din nou! Un strain s-a urcat intr-un taxi, dar a fost dat jos pentru ca a refuzat sa-i plateasca soferului taxa de parcare

Un cetatean străin care a urcat într-un taximetru parcat în incinta Aeroportului Internațional “Avram Iancu” Cluj a avut parte de o experiență incredibila.

aeroport cluj

Intamplarea a fost povestită de soția bărbatului: “Vineri seara a sosit sotul meu, care este cetatean strain, a luat un taxi de la aeroport (singurele taximetre la aeroport sunt acesti nesimtiti care sunt in mana cu politia de acolo, i-am vazut de nenumarate ori dandu-si mana si glumind), iar la iesirea din aeroport cam pe unde nu mai putea prinde alt mijloc de transpost, taximetristul l-a anuntat ca trebuie sa plateasca si 7 lei pentru parcare si daca nu ii convine sa coboare. Sotul meu i-a explicat ca nu ii plateste nimic din aceasta taxa si daca nu ii convine sa intoarca sa mearga la politie. A fost amenintat sa coboare din taxi, iar pentru o cursa care valoreaza 17 lei i s-au cerut 35”, explică sotia acestuia pe site-ul domnuleprimar.ro.

Femeia cere ajutorul autorităților locale pentru a-i pedepsi pe cei care-și “bat joc de oameni”.

Potrivit Legii taximetrelor, tariful de staționare se aplică automat de aparatul de taxat doar pentru perioada cât taxiul a staționat la dispoziția clientului, la cererea acestuia, și nu cât timp taxiul stă parcat în așteptarea clienților. De asemenea, taxa de acces în locurile special amenajate de administrațiile publice este plătită de fiecare taxi autorizat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top