Recital de goluri. Trupa lui Grigoras “a topit” Otelul in Gruia

CFR ClujCFR Cluj a obtinut, luni seara, pe teren propriu, una dintre cele mai categorice victorii din istoria clubului, intr-o partida care a tras cortina peste etapa a 10-a a Ligii I.

Patru goluri in prima repriza si trei in a doua, primul hattrick al nigerianului Derick Chuka Ogbu, o “dubla” a lui Robert Maah, respectiv Henrique de la oaspeti, cate un gol reusit de Ricardo Cadu si Gabionetta au fost elementele care au descris partida dintre CFR si Otelul Galati, incheiat cu un neverosimil 7-2 pe “Dr. Constantin Radulescu”.

Cu o foame de puncte si o clasare la mijlocul clasamentului dupa noua etape, “feroviarii” au oferit un recital de goluri in fata putinilor suporteri care au indurat frigul pentru a urca in Gruia pentru a vedea pe viu confruntarea impotriva unei formatii care si-a depus candidatura in lupta pentru evitarea retrogradarii. CFR a inceput in forta meciul de aseara, iar Ogbu a ratat deschiderea scorului in urma unui corner executat de Djokovic (5), dar un minut mai tarziu, croatul a trimis o ghiulea de la 25 de metri direct in transversala, mingea a sarit la Robert Maah, iar acesta din urma a deschis scorul cu un sut violent din interiorul careului (6). Replica galatenilor a venit imediat, dar Henrique nu a prins cadrul portii cu o scarita de brazilian. Acelasi Henrique a mai ratat o ocazie importanta dupa ce a ramas singur cu Felgueiras, dar finalizarea sa a fost lamentabila (16). CFR penalizeaza apararea oaspetilor in urma unui corner executat de Djokovic, iar Ogbu majoreaza diferenta (24). Patru minute mai tarziu, scorul devine 3-0 dupa o noua gafa in defensiva galatenilor, Maah profita si il invinge pe Bosneag (28). Pana la pauza, “visinii” mai marcheaza inca o data pana la pauza,Ricardo Cadu impinge mingea in poarta dupa un sut al lui Costea care a zguduit bara. (40).

Repriza secunda incepe in aceeasi nota, cu gazdele la timona jocului. Florin Costea il serveste excelent pe Ogbu, iar nigerianul nu rateaza tinta din 5 metri si inscrie pentru 5-0 (48). Doua minute mai tarziu, Henrique inscrie ceea ce se spune in fotbal “golul de onoare” pentru oaspeti (50), dar Gabionetta isi trece si el numele pe lista marcatorilor cu o reusita din interiorul careului (62). Derick Ogbu face hattrick-ul la cateva secunde distanta de ultimul gol si opreste masinaria de goluri a feroviarilor (64). Otelul mai inscrie o data prin Henrique si stabileste scorul final al confruntarii dintre cele doua foste campioane ale Romaniei (83).

Urmatoarea partida pentru CFR va avea loc la Piatra Neamt, cu Ceahlaul lui Vasile Miriuta. Partida este programata duminica, 20 octombrie, de la ora 19:00.

credit foto gsp.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top