Regalul de blues din prima ediție “Cluj Blues Fest” a umplut Sala Reduta a Muzeului Etnografic al Transilvaniei

Primul festival de blues din Cluj-Napoca, “Cluj Blues Fest”, a pus orașul timp de două zile pe harta blues-ului din România.

Cluj Blues Fest

Festivalul a fost organizat de clujulcultural.ro în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, fiind sponsozizat de Fundaţia Transilvania Leaderes, Farmec şi Ursus.

400 de clujeni au participat in weekend-ul trecut, timp de două zile, 7-8 noiembrie, la Cluj Blues Fest, eveniment care a avut loc la “Sala Reduta” a Muzeului Etnografic al Transilvaniei.

Au participat formaţiile Alex Muşat Band (Bistriţa), Rareş Totu Midnight Sun (România), Vasko The Patch and Poduene Blues Band (Bulgaria), vineri, iar trupele Straight from the Bottle (Cluj-Napoca) și Borsodi Blue Trio (Ungaria) i-au încântat pe spectatori sâmbătă seara.

alex musat band
Alex Mușat & Band (Bistrița)
rares totu si midnight sun cluj blues fest
Rares Totu & Midnight Sun (România)
Vasco the Patch (Bulgaria)

Cluj Blues Fest ziua 2  012

În ambele seri, sala Reduta a fost plină de iubitori ai blues-ului și, în general, iubitori de muzică de calitate.

“A fost un real succes si ca organizatori ne declarăm mulţumiţi. Sala a fost plină şi atmosfera una de calitate ca şi muzică interpretată de formaţiile invitate. Mulţumesc tuturor celor care au făcut posibil această primă ediţie a festivalului. Începem lucrul pentru ediţia a doua”, a declarat Tiberiu Fărcaş, organizator.

“Ne-am simţit excelent la Cluj. Demult ne-am dorit să cântăm în capitala Transilvaniei. A fost un concert foarte reuşit”, a spus şi Borsodi Laszlo, liderul trupei Borsodi Blue Trio.

“Demult nu am mai cântat în faţa unei săli aşa frumoase. A fost un show pe cinste. Vom reveni oricând cu plăcere la Cluj”, a spus şi solistul trupei bulgare Vasko the Patch.

One thought on “Regalul de blues din prima ediție “Cluj Blues Fest” a umplut Sala Reduta a Muzeului Etnografic al Transilvaniei

  1. Desi stiu ca este un comentariu absolut inutil, avand in vedere traficul site-ului, vreau doar sa subliniez ca, daca ar fi concertat oricine acolo, doar prietenii si rudele solistului ar fi umplut (la fel de tare) acea micuta salita…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top