Reghe n-a avut milă de Ana Maria: Steaua – Universitatea Cluj 5 – 1

Rocha, autor a doua goluri in partida cu Universitatea Cluj (credit foto: gsp.ro)

Partida care a născut multe suspiciuni înainte de primul fluier al arbitrului s-a încheiat cum nu se poate mai prost pentru Universitatea Cluj. “Studenţii” clujeni au cedat în faţa Stelei, după o primă repriză în care dădeau semne că pot reveni în joc. În partea a doua a meciului au încasat patru goluri, reuşind să înscrie doar unul singur, iar astfel părăsesc National Arena cu tolba plină de goluri, ajungând la peste 10 goluri primite în trei etape.

Meciul începe. Reghecampf e pe banca Stelei, soţia sa, Ana Maria Prodan în loja Universităţii Cluj. Pentru prima dată de când formează o familie se văd nevoiţi să fie adversari, fotbalul le-o cere. Amândoi sunt mari consumatori de fotbal şi foarte ambiţioşi, nici unul nu vrea să piardă. Chiar dacă Reghe şi-a ascuns notiţele de soţia sa, a schimbat formaţia de joc înainte de meci, de la 4-2-3-1 la 4-4-2, cu Nikolici şi Rocha împinş în apărarea clujenilor.

“Şepcile Roşii” au început mai bine partida, chiar dacă antrenorul Stelei cunoaşte foarte bine jumătate din echipa Universităţii, pe care a pregătit-o în primăvară la Concordia Chiajna. După prima repriză tabela Arenei Naţionale arăta 1-0 pentru Steaua, după ce Rocha l-a executat pe Balauru cu o lovitură de cap din 6 metri.

Steaua zburdat în repriza a doua

Dacă în prima repriză s-au mişcat greoi, roş albaştrii şi-au dat drumul la joc în repriza secundă şi au zburdat pe teren. Universitatea a căzut total, iar Steaua a înscris din toate poziţiile. Rocha a făcut “dubla” în minutul 60, după o pasă cu călcâiul de la Rusescu. Acelaşi Rusescu l-a executat şi el pe nefericitul Balauru în minutul 62 şi a făcut 3-0. Tănase s-a trecut şi el pe lista marcatorilor, după un penalty făcut cadou de Krumov (’72). Golul de onoare al oaspeţilor a fost  înscris de Viorel Dinu, care a profitat de o neînţelegere între fundaşii stelişti şi l-a învins pe Stanca. Decarul Stelei a reuşit şi el “dubla” în minutul 84, prima de când e la Steaua, închizând tabela la 5-1.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top