Remiză albă pentru “U” Cluj la Clinceni! “Studenții” rămân pe loc de baraj, dar sunt obligați să câștige ultimele trei etape!

Universitatea Cluj a obținut o remiză albă joi, 16 mai, pe terenul ocupantei locului secund, Academica Clinceni, într-o partidă care a contat pentru etapa a 35-a din Liga a 2-a.

Meciul a fost unul extrem de echilibrat și tacticizat, dar fără ocazii de gol notabile, la capătul unei prime reprize anoste și plictisitoare.

În prima parte a reprizei secunde Clinceniul a avut câteva ocazii importante, clujenii având mari probleme în a trece centrul terenului în primul sfert de oră din repriza secundă. Academica a fost aproape de gol prin Dumitru şi Barbu, care nu l-au putut învinge pe Dur-Bozoancă la cele mai mari ocazii ale ilfovenilor.

“U” a ieșit la rampă și a început să devină mai periculoasă, Goga a ratat ocazia meciului, singur cu Vâlceanu, iar atacantul a fost aproape de a deschide scorul de încă trei ori, fără noroc, iar clujenii au dominat finalul partidei. Pârvulescu a trimis o minge în plasa laterală în urma unei situații din minutul 82, iar golgheterul Gavra s-a complicat în prelungiri şi a întârziat o reluare din poziţie bună.

Meciul s-a încheiat 0-0, iar pentru “U” șansele de a prinde un loc care promovează direct au scăzut vertiginos, distanţa față de locul 2 rămâne tot de cinci puncte, cu trei etape rămase de jucat.

Echipele de start:

Academica Clinceni: Oct. Vâlceanu – P. Pârvulescu, Andr. Răuţă, Patriche (cpt.), Dobrescu – Şut, Barbu – Rob. Ion (Vl. Mihalcea 83′), Vas. Olariu, Cr. Dumitru (Mitrov 87′) – Paţurcă (Gliga 55′)
Rezerve neutilizate: Ureche – Găină, Nicola, Horşia
Antrenor: Ilie Poenaru

“U” Cluj: Dur-Bozoancă – Al. Coman, Abrudan, Andr. Cordoş, Berci – Gab. Giurgiu (Mir. Axente 80′), G. Florescu (Greu 59′) – Hordouan (Haţiegan 75′), Goga (cpt.), Nic. Pîrvulescu – Gavra
Rezerve neutilizate: Iul. Dinu – Chitoşcă, Telcean, I. Ursu
Antrenor: Bogdan Lobonţ

Etapa viitoare, “U” Cluj va primi vizita formației Sportul Snagov, partidă programată marți, 21 mai, pe Cluj Arena.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top