Restaurantul Marty din Polus Center taxează mierea adusă la limonadă cu 12 lei!

Un clujean a comandat două limonade în restaurantul Marty Westside din centrul comercial Polus Center, iar când a cerut nota finală nu mică i-a fost mirarea să constate că mierea e taxată cu 12 lei, la o băutură care costă deja aproape jumătate, 23 lei.

Acesta a postat bonul fiscal pe profilul de Facebook, primind zeci de comentarii pozitive.

“Cum sa ceri 12 lei pentru miere la doua limonade care deja costa 23 de lei fiecare? Da nu scoate nimeni zaharul care deja era inclus! Marty Restaurants! Felicitari!!! Sa va fie rusine!”, a scris clujeanul.

De asemenea, bărbatul mai remarcă că parmezanul a ajuns să fie taxat pe nota finală separat de meniul comandat.

miere marty westside polus

5 thoughts on “Restaurantul Marty din Polus Center taxează mierea adusă la limonadă cu 12 lei!

  1. Limonadă la litru 22 lei. Mierea e adusă suplimentar, nu? Opt cutiuțe. Le voia gratuit? Stimabilul nu știe oare că domnia se plătește?

  2. nu comenta ca esti penibil. ai iesit vreodata afara din tara? unde ai mai auzit tu sa se taxeze mierea si parmezanul de pe paste??? o bulina neagra pentru marty, as zice! in rest, cred ca sunt preturi mari si poti manca la fel de bine si in alta locuri, cu 30% mai ieftin in conditii asemanatoare sau mai bune.
    Faptul ca cineva si-a postat experienta, este imbucurator!!!
    Fiecare dintre clienti ar trebui sa spuna ce ii convine si ce nu ii convine. asa ca “Unu”, nu fii hater, tzarane!

  3. Figurile se platesc domnule… si din moment ce iti permiti sa mananci la marty nu ar trebui sa te vaiti pt 12 lei la 1l de limonada.

  4. Nu va obliga nimeni sa mergeti la Marty, daca mergi inseamna ca poti suporta si nota de plata. Vrei ceva extra fata de preparatul clasic, nu vrei surprize…….intreaba ospatarul !! Nu suntem afara, la NOI se plateste …..

  5. S-a bagat si idiotul ala de calin in seama cu strainaiatatea lu` masa cu tot…ba boule pe langa ca esti prost mai si semnalizezi…din moment ce ai in fata ta meniul si scrie la fiecare mancare sau bautura ceea ce contine si tu nu citesti ca tu esti “smecher” cu bani si vrei ceva in plus atunci taci dracului din gura ta aia spurcata ca habar nu ai ce vorbesti…nu da tu exemple alte loactii din tara sau strainatate…eu daca am un local trebuie sa fac la fel ce face o crasma de la coltul blocului…din cauza unor fatarai ca tine se duce vorba ca localul ala sau mai stiu eu care are probleme…daca nu ai bani si nu iti convine ce are localul respectiv ca nu te obliga nimeni…doar ca multi merg acolo ca sa vada lumea ca ei mananca unde e scump…exact ca si reclama de la televizor cand 2 batrani comanda un vin de 25 de ani si apoi cand le aduce nota de plata zice batranul ca 25 de ani are ce spala la vase…exact asta merita toti cei ca si calin ala…nu citesc tot (sau poate nu stiu citi) si la final vin cu figuri ca aia si aia si aia nu erau asa in meniu…pai daca esti prost stai dracului in banca ta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top