Restricții de circulație în centrul Clujului de 1 Decembrie!

Primăria Cluj-Napoca anunţă impunerea anumitor restricţii de circulaţie în centrul orașului, pentru buna desfăşurare a evenimentelor organizate de Ziua Naţională a României.

Astfel, duminică între orele 12:00 şi 14:00 se va restricționa circulația rutieră pe traseul Piața Unirii – Bdul Eroilor – Piața Avram Iancu, cu ocazia pregătirilor pentru parada tehnicii militare. De asemenea, parcările de pe B-dul Eroilor se vor elibera din seara zilei de 28 noiembrie, de la ora 21:00.

Începând de luni, 30 noiembrie, de la ora 08:00, și până miercuri, 2 decembrie, la ora 10:00, se va restricționa circulația rutieră pe latura de vest a Pieței Unirii.

Marți, 1 decembrie, între orele 11:30 şi 14:00, va fi închis traficul auto pe traseul strada Napoca – Piața Unirii – Bdul Eroilor și parcările adiacente – Piața Avram Iancu, pentru desfăşurarea paradei militare. Parcările de pe Bdul Eroilor vor fi eliberate începând de luni, 30 noiembrie, de la ora 21:00.

Tot marţi, între orele 17:00 – 22:00, se va restricționa circulația rutieră pe străzile Napoca, Universității și Bdul Eroilor.

Cu ocazia Zilei Naţionale a României 100 de poliţişti locali vor fi prezenţi în centrul oraşului pentru asigurarea ordinii şi siguranţei participanţilor la evenimentele organizate, dar și pentru participarea la parada militară.

Leave a Reply

Loading...
Top