Retro Parada Toamnei, expoziţia maşinilor de epocă la Cluj-Napoca

masini de epocaPrimăria Cluj-Napoca, Cora Cluj şi Retromobil Club România filiala Cluj-Napoca vor organiza o nouă ediţie a “Retro Paradei Toamnei”.

După succesul din primăvară, clujenii sunt invitaţi, sâmbătă 19 octombrie, la o nouă întâlnire a iubitorilor şi colecţionarilor de maşini de epocă, la care participă cu exponate posesorii de oldtimer-e (atestate sau neatestate de către Retromobil Club Romania).

Se estimează o participare de 25 de automobile de epocă din întreaga ţară.

Manifestarea “Retro Parada Toamnei” îşi propune să expună în 19 octombrie automobilele de epocă participante pe platoul din Piaţa Unirii ( între orele 9.30 şi 11.30), urmată de o paradă prin centrul oraşului, cu punct terminus în parcarea de la Cora (între orele 12-13.30). În locurile de staţionare vor fi prezentate publicului toate automobilele participante, care apoi pot fi văzute de aproape.

România se află în topul primelor zece ţări din Europa care au introdus automobilul şi este a şasea ţară care a organizat curse de automobile. În România, însă, nu există un Muzeu al Automobilului iar Retromobil Club Romania este un adevărat muzeu pe patru roţi, ori de cate ori organizează un eveniment.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top