Revol”U”ţie în Cluj! Peste 1500 de “şepci roşii” au mărşăluit vineri în centrul oraşului!

Suporterii Universităţii Cluj s-au adunat în număr foarte mare vineri, 31 august, în centrul oraşului pentru a protesta împotriva conducerii şi a celor care decid soarta clubului. Peste 1500 de fani s-au adunat pe Bulevardul Eroilor începând cu ora 18:00, de unde au pornit într-un marş spre antrenamentul echipei de pe Cluj Arena.

Anunţul bombă făcut de Anamaria Prodan în ceea ce priveşte mutarea Universităţii la Buzău datorită cheltuielilor mai mici decât pe Cluj Arena şi a lipsei de susţinere din partea autorităţilor locale i-a făcut pe fanii pătimaşi ai echipei să ia din nou atitudine şi să iasă în stradă pentru a atrage atenţia asupra a ceea ce se întâmplă la acest club. Aceştia s-au strâns în număr foarte mare, vineri, pe Bulevardul Eroilor, unde au strigat împotriva celor care au dus echipa pe marginea prăpastiei, fostul finanţator al echipei, Florian Walter, Ioan Mărginea, actualul deţinător al pachetului de acţiuni, nefiind uitat nici primarul Emil Boc, cel de la care se aşteaptă să vină salvarea clubului. “Emil Boc fă ceva că aprindem Primăria!” a fost mesajul suporterilor pentru edilul municipiului.

Suporterii au oferit câteva momente de-a dreptul emoţionante în marşul lor spre Cluj Arena, acolo unde avea loc antrenamentul echipei în vederea următorului meci împotriva Concordiei Chiajna, precum intonarea imnului “Slavă ţie, studenţie…” în faţa Primăriei stând jos pe asfalt.

“Cât e Clujul de frumos fără “U” nu are rost”, a fost mesajul fanilor de pe un banner care a stat tot timpul în fruntea marşului.

Protestul “Şepcilor roşii” continuă şi astăzi, sâmbătă, de la ora 18:00.

Leave a Reply

Top