România a învins Ungaria şi este tot mai aproape de barajul pentru Mondialul din Brazilia

Echipa naţională de fotbal a României s-a impus, fără probleme, împotriva Ungariei, scor 3-0, într-o partidă care a contat pentru preliminariile Campionatului Mondial de anul viitor din Brazilia.

romania - ungaria 3-0

“Tricolorii” au început meciul curajos, iar după 2 minute de la primul fluier al centralului, Ciprian Marica a profitat de o eroare în defensiva maghiară, a scăpat singur spre poartă şi la învins cu un şut plasat pe Adam Bogdan. Forcing-ul românilor a continuat, iar Pintilii a majorat diferenţa în minutul 31 cu un șut superb, fără preluare, de la marginea careului, direct în vinclul porţii oaspete, stabilind scorul primei reprize.

În partea a doua a jocului, România a reuşit să-i ţină departe de poarta lui Tătăruşanu pe maghiari, având două ocazii bune de a înscrie prin Adi Popa și Stancu, care au ratat singuri cu portarul. Cristian Tănase, introdus pe finalul partidei, și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor cu o reușită în minutul 88, după ce a evitat elegant doi fundaşi ai oaspeţilor şi a trimis mingea în plasă.

Echipa naţională mai are de disputat un meci crucial cu Turcia, marţi, 10 septembrie. Echipa antrenată de Fatih Terim a trecut, vineri seara, cu 5-0 de Andorra, iar liderul grupei, Olanda, a fost egala Estoniei, scor 2-2.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top