România este condusă cu 3-0 de Olanda în meciul de Cupa Davis

cupa davis cluj
foto arhiva

Reprezentativa Olandei conduce România cu scorul general de 3-0, după meciurile disputate vineri şi sâmbătă în cadrul întâlnirii de la Braşov din turul al doilea a Grupei I, Zona euro-africană a Cupei Davis.

Perechea Victor Hănescu/Marius Copil a pierdut, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 7-5, 6-4, împotriva cuplului Robin Haase/Jean-Julien Rojer, după două ore şi 6 minute de joc.

Pentru meciul de dublu ar fi trebuit să joace Horia Tecău şi Marius Copil, însă Tecău nu a mai putut să evolueze, astfel că a fost înlocuit cu Hănescu.

Vineri, în prima zi a confruntării cu Olanda, Victor Hănescu (locul 58 ATP) a pierdut meciul cu Igor Sijsling (locul 70 ATP), cu scorul de 6-4, 7-6 (5), 2-6, 6-7 (5), 6-2, iar Adrian Ungur (locul 124 ATP) a fost învins de Robin Haase (locul 52 ATP), cu scorul de 6-4, 6-4, 3-6, 6-3.

Ultimele două partide ale confruntării cu Olanda sunt programate astăzi, începând cu ora 13. Victor Hănescu îl va înfrunta pe Robin Haase, iar Adrian Ungur va juca în compania lui Igor Sijsling. Meciurile sunt transmise în direct de TVR 2.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top