Rugbistii clujeni au incheiat campionatul pe locul 6 in Super Liga CEC Bank

Sectia de rugby masculin a Universitatii Cluj a incheiat sezonul 2013 din Super Liga CEC Bank pe pozitia 6, la finalul unui play-out disputat, in care alb-negrii obtinut trei victorii din patru meciuri.

echipa de rugby U Cluj
Foto u-cluj.ro

In ultima partida a play out-ului, “U” Cluj a pierdut duminica, 8 septembrie, scor 3-25, in deplasare la CSM Bucuresti, rezultat care i-a plasat pe bucuresteni pe locul 5.

“A fost un sezon in care, in ciuda schimbarilor majore in ceea ce priveste lotul echipei am obtinut niste rezultate satisfacatoare din punct de vedere sportiv, chiar daca nu am reusit sa ne incadram in obiectivul stabilit la inceputul anului competitional, locul 5 la finalul campionatului. Dorim un parcurs cat mai lung in cupa, (noiembrie 2013) si vom incepe pregatirea noului sezon inca din aceasta perioada”, a declarat managerul echipei “U” Cluj, Lorin Cantor.

Jucatorul Nicolae Barbu si kinetoteraputul Catalin Prisacariu au fost convocati la echipa nationala a Romaniei de rugby in 7, pentru un stagiu de pregatire la Bucuresti, inaintea finalei Campionatului European de rugby in 7.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top