Rugbiştii s-au impus în play out în faţa lui Dinamo

Echipa de rugby masculin a Universităţii Cluj a câştigat partida din etapa a treia, ultima pe teren propriu, scor 27-10, împotriva lui Dinamo Bucureşti, în cadrul Play Out-ului Super Ligii CEC Bank.

U Cluj - Dinamo, eseu Cozma
Cozma a înscris ultimul eseu al “studenţilor”. Credit Foto © Mircea Roşca (super-liga.ro)

“U” se află pe prima poziţie, cu 12 puncte acumulate, după ce s-a impus în partidele cu ambele echipe din capitală, CSM Bucureşti şi Dinamo.

Ionuţ Mazăre a înscris primele puncte după ce a transformat cu succes o lovitură de pedeapsă. Vasile Paraschiv a pus mingea în terenul de ţintă al dinamoviştilor, iar Mazăre a fost precis şi a majorat scorul la 17-0 după reuşita transformării. Clujenii au reuşit să transforme la  următoarea acţiune să înscrie primul eseu prin Roşu, transformat de Mazăre. Aurel Moldoveanu a înscris un eseu, aducând primele puncte pentru Dinamo, stabilind astfel scorul pauzei, 17-5 pentru Universitatea.

Repriza secundă a fost trasă la indigo după prima, Mazăre a înscris din lovitură de pedeapsă, Bădălicescu a redus din diferenţă după ce a culcat si el balonul in terenul de tinta al clujenilor. Cristian Podea a surprins defensiva oaspeţilor cu un balon şutat, Cozma a recuperat şi a înscrie un nou eseu. Paraschiv a preluat cu succes rolul de transformer de la eliminatul Mazare si a reusit transformarea.

Finalul meciului a culminat cu o bătaie generală pe teren între dinamovişti şi clujeni, iar jucătorul gazdelor, Ionuţ Mazăre, a fost transportat de urgenţă la spital.

Foto: Mircea Rosca

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top