Rugbyistii de la “U” Cluj au pierdut dramatic in prelungiri

Echipa de rugby a Universitatii Cluj a fost invinsa de Steaua Bucuresti cu scorul de 23-25, duminica, in Parcul Babes, in cadrul ultimei partide a play out-ului Super Ligii Nationale

rugby U CLuj - Steaua super-liga.ro

Stelistii au inceput in forta partida si au marcat prima incercare prin Dascalu, transformarea apartinandu-i lui Lazar (0-7). Dimofte a transformat un eseu de penalizare si a restabilit egalitatea. Bucurestenii au trecut la conducere, din nou, printr-o incercare reusita de Zamfir, transformarea fiind reusita de acelasi Lazar. S-a intrat la pauza cu scorul de 14-14, Rotar a marcat un eseu la colt, iar Dimofte a transformat.

Dupa pauza, gazdele au iesit mult mai motivate de la vestiare. Dimofte a ratat o lovitura de pedeapsa, dar tot “decarul” Universitatii si-a dus echipa in avantaj printr-o noua lovitura de pedeapsa transformata. Niacsu a reusit al treilea eseu pentru Steaua, Lazar a ratat transformarea, iar Dimofte a mai adaugat trei puncte in urma unei lovituri de pedeapsa.

Universitatea a trecut de la agonie la extaz in finalul meciului. Lazar i-a adus pe oaspeti in avantaj, Mazare a ratat incredibil o lovitura de penalitate, Dimofte a readus sperantele clujenilor, insa la ultima faza a meciului ardelenii au gresit si Lazar a trimis balonul printre barele butului de la 40 metri pentru o victorie cu 23-25.

“A fost unul dintre cele mai bune meciuri făcute de noi din acest sezon, dar din păcate, presiunea pusă pe anumiți jucători și lipsa de experientță ne-a făcut să oferim puncte adversarilor. Felicit echipa pentru atitudinea și felul în care au tratat meciul. Acum vom pregăti ce înseamnă lupta pentru locul cinci”, a declarat antrenorul Bogdan Cantor.

“Universitarii” se lupta pentru locul cinci cu invinsele din barajul de calificare in semifinale, iar primul meci este programat pe 6 septembrie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top