Rușii au lansat un telefon cu două ecrane

yotaphoneTelefonul dual screen YotaPhone, anunțat și prezentat la începutul acestui an la Mobile World Congress, ar urma să fie lansat în luna noiembrie a acestui an. Din primele informații reiese că primele magazine în care va apărea acest gadget vor fi cele din Rusia, țara de origine a telefonului.

YotaPhone are un ecran de 4,3 inci de tip LCD, iar celălalt e cu e-ink display, asemănătoare cu cele care sunt pe Kindle. Display-ul secundar, cu e-ink, va putea fi folosit pentru cei care vor să economisească bateria gadgetului, fiind cunoscut faptul că cea mai mare parte din energie este consumată de ecran.

În ceea ce privește desing-ul, YotaPhone nu impresionează foarte mult. E pătrățos și are liniile unui smartphone banal.

Va funcționa cu sistem de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, are un procesor dual core de 1,7 GHz, o memorie RAM de 2GB și o memorie internă de stocare de până la 32GB. Ambele ecrane sunt dotate cu camere, una este de 12 megapixeli, iar cea de-a doua, pentru convorbiri video, este de 1 megapixel.

Deocamdată nu există informații cu privire la prețul acestui smartphone și când va apărea și în alte țări decât în Rusia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top