Rusine, Primariei Cluj-Napoca! Castanii din Piata Avram Iancu au fost taiati, iar Clujul se transforma incet in “Orasul Betoanelor”

Mai multi clujeni s-au revoltat pe retelele sociale din cauza actiunii municipalitatii clujene de a taia toti castanii frumosi de pe latura estica a Pietei “Avram Iancu”, lasand in urma doar niste cioturi.

Reprezentantii primariei sustin ca trotuarul va fi refacut pe latura estica a pietei, dar nu vor mai fi plantati alti copaci.

“Ce e frumos trebuie înlăturat, ce funcționează trebuie înlocuit”, ”După cum arată trunchiurile, erau perfect sănătoși. Nu există nici un motiv să fie tăiați. Dacă era cineva îngrijorat, există specialiști care pot evalua situația. Trebuiau respectați tocmai pentru că sunt bătrini; copacii nu se schimba ca o mașină, că s-au “învechit”, “În curând avem ocazia să-i înlocuim și noi pe cei care iau astfel de decizii tâmpite ! Sper să nu-i mai vedem, așa cum nu vom mai vedea acești castani care au fost executați cu sânge rece”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate pe Facebook de iubitorii de natură.

copaci taiati piata avram iancu cluj latura estica

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top