S-a dat startul campaniei “ShoeBox 2012 – cadoul din cutia de pantofi”!

Cea de-a 6-a ediţie a campaniei umanitare “ShoeBox – cadoul din cutia de pantofi” a început, iar clujenii care doresc să aducă un zâmbet pe feţele copiilor nevoiaşi o pot face până pe 15 decembrie 2012, la sediul iQuest, de pe str. Moţilor 6-8 (vis-a-vis de primărie, în curte cu ING Bank.), etajul 8, Room D. Persoană de contact: Valentin Vesa).

Pentru a contribui la această frumoasă campanie aveţi nevoie de o cutie goală de pantofi, hârtie de împachetat cadouri, foarfecă/cutter, timp şi bani pentru shopping şi sortarea lucrurilor din care pe care doriţi să le dăruiţi şi răbdare. Vârsta copiilor care vor primi cadourile este între 2 şi 18 ani.

Ceea ce veţi dărui depinde doar de voi, de la dulciuri, articole şcolare, jucării potrivite pentru vârsta şi sexul copilului, produse de igienă personală, o felicitare de Crăciun, articole de îmbrăcăminte sau poate o lumânare parfumată care să le amintească şi lor de mireasma Crăciunului. Indicat este să vă limitaţi la lucruri care încap într-o cutie de pantofi.

Galerie foto de la campanie de anul trecut

Totul despre această campanie găsiţi AICI.

2 thoughts on “S-a dat startul campaniei “ShoeBox 2012 – cadoul din cutia de pantofi”!

Leave a Reply

Top