S-a declanşat furtuna la Universitatea Cluj!

Dezastrul din debutul acestui sezon  de la Târgu Jiu a declanşat furtuna la Universitatea Cluj. Alex Păcurar părăseşte clubul după prima etapă, cu destinaţia Bulgaria, acolo unde va îmbrăca tricoului locului 2 în stagiunea precedentă, CSKA Sofia, cu care va semna un contract valabil pe două sezoane. Acesta a motivat că transferul său este cea mai bună soluţie atât pentru club, cât şi pentru el. Mijlocaşul în vârstă de 30 ani încasa la “U” 100.000 euro pe sezon, iar la bulgari va încasa de două ori mai mult.

Imediat după umilinţa suferită în prima etapă, Ana Maria Prodan a aruncat câteva declaraţii furibunde, luându-i în colimator atât pe jucători, cât şi pe antrenorul Claudiu Niculescu care le-a luat apărarea, dându-i replica managerului general.

“A fost o ruşine de meci, am fost penibili, liga a III-a, asta a fost. M-am simţit umilită cum nu am fost în viaţa mea. S-a greşit foarte mult”, a declarat Ana Maria Prodan la finalul jocului din prima etapă. Niculescu nu a rămas indiferent la declaraţiile şi acuzaţiile “şefei” şi i-a dat replica: “Aici este fotbal, nu suntem la Tezaur folcloric sau reality show, să vorbească cine se pricepe. Eu am 25 de ani în fotbal, 20 la un nivel înalt“.

Şefa “studenţilor” a continuat să-l atace pe Clau-Coach: “Nu i-a rămas nimic în cap după 20 de ani de fotbal. Îmi pare rău de Claudiu Niculescu. Degeaba are 20 de ani în fotbal, se vede că nu i-a rămas nimic în cap. Orice conducător poate să-şi critice echipa, dar antrenorul nu are cum să judece conducătorul. Am criticat echipa pentru că acesta e adevărul. Au fost jalnici. Din păcate, a văzut o ţară întreagă ceea ce am văzut şi eu.

Eu nu pot să mă supăr pe Niculescu deoarece nu este antrenorul principal al echipei chiar dacă are aceste aspiraţii. Nu poţi să antrenezi sau să faci comentarii când nu ai licenţă Pro. Poţi, în schimb, să ajuţi antrenorul principal, să pui jaloane, dacă la asta te pricepi. Este frumos să-ţi doreşti să conduci o firmă uriaşă, dar fără studii, nu ai cum s-o faci. “Cred că este mai bine să mă lase pe mine să vorbesc, deoarece am 40 de ani în TV, pentru că acolo m-am născut, şi destui în fotbal. Pe Niculescu nu îl recomandă rezultatele şi dacă nici şcoală nu are, este greu să vorbească”.

O înfrângere s-a transformat într-un circ mediatic, contre peste contre în mass-media între cei doi, iar Prodan a anunţat că va convoca luni un Consiliu de Administraţie, iar printre punctele principale la ordinea zilei ar urma să fie propusă şi demiterea lui Niculescu, lucru care nu ar fi pe placul fanilor.

Un zvon care a circulat zilele acestea prin presă este acela că, Cosmin Contra ar fi fost chemat de urgenţă din Spania pentru a prelua echipa. O altă speculaţie este Ionuţ Chirilă pentru postul de antrenor în cazul în care Niculescu va demisiona. Ambii nu au mai antrenat o formaţie de Liga 1 de câţiva ani.

Leave a Reply

Loading...
Top