S-a deschis filiala Porsche Engineering la Cluj-Napoca

Porsche Engineering Group, subsidiară a celebrului producător de automobile, a deschis miercuri, 13 iulie, o filială la Cluj-Napoca în care vor fi create câteva sute de locuri de muncă.

porsche cluj

Sediul din Cluj-Napoca al Porsche Engineering este specializat in dezvoltarea de software si in transformarea digitala a dezvoltarii de automobile, cu preocupare constanta pentru dezvoltarea integrala a autovehiculului.

“Numarandu-se printre cele mai inovatoare regiuni din Europa in materie de dezvoltare de software, Cluj – Napoca ofera firmei Porsche Engieneering un teren propice pentru proiectarea de solutii orientate catre viitor”, au afirmat reprezentantii firmei germane.

“Am subliniat dimensiunea de cercetare si inovare a Clujului si capacitatea orasului de a oferi forta de munca de inalta specializare prin intermediul universitatilor clujene. Nu in ultimul rand, am precizat preocuparea municipalitatii clujene pentru standardele europene in materie de calitate a vietii – standarde atat de necesare pentru atragerea si mentinerea investitorilor in oras”, a declarat primarul Emil Boc la deschiderea festivă de astăzi.

Leave a Reply

Loading...
Top