S-a deschis noul Fan Shop al CFR-ului la stadionul din Gruia! Fanii sunt așteptați luni la noul magazin

Joi, 3 noiembrie 2016, a fost inaugurat CFR 1907 Cluj FanShop, creat în colaborare cu firma de celebrity merchandising vip-pictures.com. Noul magazin cu articole pentru fani se găsește în incinta stadionului “Dr. Constantin Rădulescu”, de pe strada Romulus Vuia, nr. 23.

Cu ocazia deschiderii oficiale a magazinului a fost organizată o conferință de presă în sala dedicată a stadionului, la care au fost prezenți Iuliu Mureșan (președintele clubului), Vasile Miriuță (antrenor), Tudor Pop (ofițer de presă), Alex Burlacu (director general MASITA) și Alina Tirla (manager vip-pictures.com). Lista de invitați a cuprins apropiați ai clubului, parteneri, sponsori și jurnaliști de profil.

Campania de lansare continuă luni, când va avea loc meciul împotriva FC Botoșani. Partida începe la ora 20.30, însă fanii sunt așteptați începând cu ora 18.00 la FanShop, de unde vor putea achiziționa o gamă largă de produse printre care articolele de vestimentație (tricouri oficiale și echipamente complete din seria MASITA, diverse modele de hanorace și tricouri, șepci, genți), articole de mobilier personalizate (perne, ceasuri, taburete, seturi de vin) și accesorii pentru telefoane mobile și articole pentru fani (coveruri pentru smartphone și tabletă, steaguri, fulare, lanțuri cu pandantiv, brelocuri). Totodată, fanii au posibilitatea de a personaliza echipamentele oficiale și alte produse textile cu propriile lor nume și numerele preferate. Toți ce care vor călca pragul noului magazin în 7 noiembrie vor beneficia și de o reducere de 10% din prețurile produselor. Promoția va fi valabilă exclusiv în această zi.

Magazinul va fi deschis de luni până vineri, între orele 14:00 și 19:00, iar sâmbătă între 11:00 și 21:00. În zilele de meci va exista un program special, iar fanii vor putea face cumpărături cu o oră înaintea începerii partidelor și încă o oră după încheierea acestora.

În incinta FanShop-ului, microbiștii le vor putea întâlni de fiecare dată pe gemenele Andrada și Simina, deja cunoscute în întreaga regiune pentru dragostea lor față de echipa din Gruia. Cele două surori au însoțit echipa CFR 1907 Cluj în numeroase deplasări și au devenit celebre pentru implicarea lor în galeria cu “inimă vișinie” și “sânge tricolor”.

CFR Cluj va juca luni, 7 noiembrie, de la ora 20:30, într-o partidă care contează pentru etapa a 15-a a Ligii I, a doua a returului de campionat.

Leave a Reply

Loading...
Top