S-a deschis terasa cantinei Hoia din Grigorescu, cu o capacitate de 50 de locuri!

Cantina Hoia din cartierul Grigorescu are, începând de astăzi, și o terasă, unde va fi promovat gătitul în aer liber de tip grill și wok. Mâncarea va fi gătită sub ochii clienților, iar preparatele servite provin bucătăria proprie, produse în carmangeria cantinei.

cantina primariei hoia grigorescu

“În cazul acest proiect va avea succes în rândul clujenilor, anul viitor terasa se va deschide la capacitate maximă. În prezent sunt 50 de locuri, iar capacitatea maximă e de 200 de locuri”, au afirmat reprezentanţii primăriei.

Cei care vor trece pragul cantinei vor putea savura mici preparați după o reţetă tradiţională, cârnăciori, costiţe şi burgheri, în timp ce personalul va oferi demonstraţii de gătit în aer liber şi cursuri de gătit.

Pentru a pregăti terasa de debutul noului sezon estival, reprezentanții cantinei primăriei au achiziţionat un stand de bucătărie şi un bar, echipamente de bucătărie, doi stâlpi de iluminat ornamental, 50 de scaune, 11 mese şi două umbrele.

Lucrările au modernizare au fost demarate în luna martie a acestui an şi au durat trei luni, iar costurile s-au ridicat la suma de aproximativ 100.000 lei.

One thought on “S-a deschis terasa cantinei Hoia din Grigorescu, cu o capacitate de 50 de locuri!

  1. Daca programul e de la 11 la 16 , o sa se imbulzeasca numai somerii si pensionarii . Va fi minunat. Dupa 3 saptamani vor inchide terasa. O halba de bere proaspata nice vorba sa incapa in oferta!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top