S-a predat după ce a furat o maşină acum 23 de ani. Vezi motivul incredibil

61246191Un bărbat care a furat o maşină în urmă cu 23 de ani s-a predat la poliţie pentru că nu mai putea face faţă cheltuielilor de parcare.

În 1989, un Chevrolet Corvette nou-nouţ a fost furat de la un dealer auto din San Diego. După mai bine de două decenii, hoţul şi-a mărturisit fapta şi a returnat maşina.

El s-a autodenunţat la poliţie pentru că pur şi simplu cheltuielile pentru parcarea maşinii furate l-au adus la sapă de lemn.

Maşina furată a fost depozitată într-un garaj timp de 23 de ani şi, din câte se pare, nu a fost condusă niciodată. Când au ridicat maşina din parcare, poliţiştii au constatat că avea în bord doar aproximativ 100 de kilometri, cauciucuri intacte şi păstra încă mirosul de maşină nouă, potrivit L.A. Times.

Hotul nu risca nicio acuzatie pentru ca “a cooperat cu politia”. Furtul masinii nu a fost deloc in avantajul sau; in cei 23 de ani, hotul a platit pentru parcare 70.000 de dolari.

Masina a fost livrata firmei de asigurari care a platit dauna dealerului auto dupa furt. Asiguratorul a incarcat bateria masinii, a umflat cauciucurile a sters caroseria de praf si apoi a vandut masina. Ea a fost apoi revanduta pe eBay cu 39.741 de dolari, putin peste pretul pe care il avea in 1989.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top