S-a semnat contractul de modernizare completă a străzii Făget

strada fagetVineri, 28 august 2015, Primăria Cluj-Napoca a semnat contractul pentru modernizarea completă a străzii Făget, iar valoarea acestuia este de 10.512.186 lei + TVA.

Lucrarea va fi realizată de ARL – Strabag, urmând ca miercuri, 2 septembrie să fie semnat și ordinul de începere a lucrărilor.

Strada Făget va fi modernizată pe tronsonul ce ține de municipiul Cluj-Napoca, pe o lungime de 3.024 m liniari, de la sensul giratoriu – intersecție cu Calea Turzii, până la limita cu comuna Ciurila (după vila Tușa).

Proiectul cuprinde modernizarea carosabilului care va avea o lățime de 7 metri și modernizarea trotuarelor care vor avea o lațime de 1 metru pe fiecare parte. De asemenea, va fi realizată o pistă de biciclete cu dublu sens, pe partea stângă – sensul de mers dinspre Calea Turzii înspre limita cu Comuna Ciurila. Aceasta va avea o lățime de 2,2 metri și va fi realizată cu asfalt roșu, pentru o mai bună vizibilitate.

Proiectul cuprinde consolidari si ziduri de sprijin pentru zonele cu alunecari, realizarea canalizarii menajere si pluviale, modernizarea iluminatului public – stalpi noi cu corpuri de iluminat cu tehnologie LED, dar si executia semnalizarii rutiere si montarea indicatoarelor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top