S-a stabilit programul meciurilor din play-off-ul Ligii Naționale! “U” BT Cluj întâlnește Mureșul în sferturi!

“U” Banca Transilvania a încheiat prima fază a campionatului cu o victorie pe terenul formației BC Mureș, scor 84-92 (23-22, 22-25, 18-19, 21-26), în ultima partidă înaintea play-off-ului.

Marcatori:

BC Mureș: Jovanovic 26 (5 rec.), Adamovic 16, Peciukas 12, Barro 11 (4 rec.), Gajovic 9 (7 rec.), Poljak 4, Lazar 4, Tudor 2.

U-Banca Transilvania: Hargrove 21 (8 rec.), Barnette 19 (6 rec., 3 p.d., 3 int.), Millage 12 (2 p.d., 3 int.), Silvasan 11 (4 rec.), Mandache 9 (1 p.d.), Jones 8 (3 rec., 1 p.d., 1 int., 1 capac), Turner 6 (2 p.d.), Lalovic 4 (7 rec.), Jucan 2 (1 rec., 1 int.), Baciu (2 rec., 1 int.)

“A fost un meci dificil, vreau să le mulțumesc suporterilor noștri, care au venit în număr mare să ne susțină. Și publicul din Târgu Mureș a fost la înălțime și ne-am simțit foarte bine aici. Sunt bucuros pentru victorie, era important să încheiem această faza a campionatului cu o victorie. Ne uităm cu speranță la play-off, pentru că practic acolo se decide cine merită să joace în primele patru și cine va juca finala. Este un deziderat pe care ni-l dorim și vom face tot ce putem să ajungem acolo. Meciul a fost așa cum ne-am așteptat, între două echipe care muncesc foarte mult, care încearcă să joace colectiv. Cred că a fost atractiv din punctul de vedere al spectatorilor, iar pentru antrenori a fost foarte interesant, pentru că au fost o mulțime de schimbări în joc la care a trebuit să reacționăm. Noi am reușit în sferturile trei și patru să creștem ritmul și cred că asta a făcut diferența”, a declarat antrenorul Marcel Țenter.

Meciurile din sferturile de finală sunt următoarele:

CSU Ploiești – BC Timișoara
Steaua CSM București – CSM Oradea
U BT Cluj Napoca – BC Mureș
BCM U Pitești – Energia Tg. Jiu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top