Sabău speră ca “U” Cluj să aibă un arbitraj corect în viitor şi are speranţe că echipa îşi va îndeplini obiectivul: promovarea

Universitatea Cluj s-a instalat pe primul loc în Liga a 2-a şi a încheiat anul cu bine după victoria cu 3-1 (1-1) obţinută vineri, 7 decembrie, pe teren propriu, cu principala contracandidată la promovare, Chindia Târgovişte, echipă pregătită de Viorel Moldovan.

Managerul echipei, Ioan Ovidiu Sabău, a pus tunurile pe arbitraj, pe care îl consideră cu tentă, şi speră ca în viitor echipa să aibă parte de un arbitraj corect.

“Bogdan e un băiat foarte serios, a ţinut să conducă acest meci foarte important pentru noi. Ce m-a deranjat foarte tare a fost, din nou, acest arbitraj cu tentă, nu este primul joc în care avem un arbitraj foarte slab din punctul meu de vedere. Sper că vom fi şi noi arbitraţi corect. Prima repriză portarul lor vreo cinci minute a tras de timp.

Suntem o echipă foarte valoroasă, cu copii talentaţi şi puţini au avut încredere în aceşti jucători, iar în afară de faptul că sunt foarte valoroşi sunt şi jucători de mare caracter. Îmi dau speranţe, încredere şi ne putem îndeplini obiectivul“, a declarat managerul echipei, Ioan Ovidiu Sabău.

Iuliu Haţiegan

“Ne bucurăm pentru această victorie, mă bucur că am înscris şi să sperăm că la finalul campionatului vom termina pe primul loc. 

L-am simţit foarte bine pe Bogdan Lobonţ, încă de când a semnat el a fost alături de noi şi îi dedicăm lui această victorie.

Puţine emoţii am avut, dar constructive şi asta s-a văzut şi în teren. Noi cu toate echipele bune am câştigat. E o onoare foarte mare pentru mine să fiu antrenat de Bogdan Lobonţ”, a declarat la finalul meciului Andrei Iuliu Haţiegan, autor al unei “duble”.

Cristian Gavra

“Am început puţin mai rău meciul, dar am dominat jocul, ne-am impus, am avut un public incredibil, care ne-a împins de la spate şi ne bucurăm că suntem pe primul loc.

Bogdan Lobonţ e un antrenor bun, la început de drum, încă suntem la stadiul de cunoaştere pentru că nu am lucrat foarte mult împreună, dar acum din iarnă vom pune toate la punct şi trebuie să aratăm ca o echipă care va câştiga toate meciurile din retur.

Când câştigi cu locul 1 e o victorie foarte importantă, acum noi suntem liderii, depinde şi de jocurile de mâine. Sperăm să avem un culoar bun şi chiar să terminăm pe primul loc”, a declarat atacantul  Cristian Gavra.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top