Salvati din nou de Felgueiras! CFR a obtinut o remiza alba la Targu Jiu

cfr cluj amical gyor ETOCFR Cluj a plecat cu un punct de la Targu Jiu, dupa 0-0 cu Pandurii, in cadrul etapei a II-a a Ligii I.

Lusitanul din poarta feroviarilor a fost, din nou, ingerul pazitor al elevilor lui Miriuta, reusind cateva parade de exceptie care au tinut poarta intacta.

Trupa lui Miriuta a inceput partida in forta, Jakolis a izbit bara transversala cu un sut de la 20 metri (17). Matulevicius a sutat, din intoarcere, spre poarta, dar Felgueiras a fost la post si a retinut fara probleme (27). Susic l-a faultat in careu pe Radut, iar centralul acorda penalty pentru gorjeni, care rateaza prin Iorga, dupa un reflex de mare portar al lui “Super-Mario”.

In repriza secunda, Felgueiras a intervenit din nou providential in fata lui Matulevicius, care a reluat cu capul periculos din 10 metri (60), iar in ultimul minut din timpul regulamentar il blocheaza pe Shalaj. Rada respinge in corner sutul in forta al lui Nistor si faza se raceste.

Meciul se incheie, iar CFR pleaca cu un punct de la Targu Jiu, pornind cu un moral bun inaintea returului din Europa League cu Dinamo Minsk, ce va avea loc joi, 7 august, la Cluj.

One thought on “Salvati din nou de Felgueiras! CFR a obtinut o remiza alba la Targu Jiu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top