Scandal in PNL Cluj. Mihai Szeplekan anunta pe facebook ca intra in greva foamei!

Liberalul Mihai Szeplekan a rabufnit pe pagina personala de Facebook dupa ce a ramas fara candidatura la alegerile parlamentare din decembrie si anunta ca va intra in greva foamei. Acesta isi ataca sefii de la filiala clujeana, pe care ii considera vinovati de rezultatele slabe din ultima perioada si ameninta ca va face dezvaluiri despre acestia, dupa alegeri.

foto captura facebook

Supărat că a fost înlocuit pe lista candidaților PNL Cluj, Mihai Szeplekan a răbufnit pe pagina personală de Facebook.

“Voi fi în Cluj, voi susține USL și candidații Alianței dar vai de mama lor după 9 decembrie câte voi face, câte voi zice, câți îi voi călca în picioare!! Cred că ei vor ajunge să plece din Cluj de frica și de groaza mea. Nu pot zice acum, aș face rău USL și sincer asta nu vrea. Lupt pentru partid, pentru alianță! Pun suflet în ceea ce fac și nu merită pentru câțiva excroci să sufere mai mulți! Fie roata și pătrată tot se întoarce ea o dată!”, a scris Mihai Szeplekan.

Politicianul clujean promite că va face dezvăluiri imediat după campanie și că tot ce va face va fi spre binele organizației.

“Le cunosc și le știu toate afacerile și interesele lor politice. Fac greva foamei până cei ce trebuie să se sesizeze iau măsuri”, a completat acesta.

Mihai Szeplekan fusese anunţat drept candidat în colegiul 5 pentru Camera Deputaților până în urmă cu o săptămână. El a pierdut însă această poziție după ce în colegiul respectiv a fost nominalizat de la “centru” Radu Zlati, fost consilier prezidențial al lui Crin Antonescu.

“Nu există niciun fel de tabere în PNL. Mihai este un om muncitor. Eu i-am spus: Mihai, nu încerca să sari mai multe trepte”, a spus Marius Nicoară.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top