Scandal la cantina Primăriei Cluj-Napoca. Conducerea reclamată de angajaţi: “Suntem sclavi”

Câţiva angajaţi ai cantinei Primăriei au facut o reclamaţie pe site-ul domnuleprimar.ro în care se plâng edilului, sub anonimat, că sun ameninţaţi de directorul cantinei, Gheorghe Vişan, care îi considră “sclavi” şi le “bagă pumnul în gură”

“Suntem ameninţaţi de către domnul director Vişan Gheorghe, suntem jigniţi şi înjuraţi, lucrăm într-un stres continuu şi suntem trimişi în concediu când vrea directorul, dacă scad vânzările”, se plâng aceştia.

Mai mult, angajaţii cer Primăriei să verifice licitaţiile, pentru că, spun ei, “pare suspicios că primim alimente tot mai multe de la firmele unde a lucrat dânsul şi de la foştii colaboratori”.

În sesizarea scrisă adresată primarului Emil Boc, angajaţii mai scriu că niciodată nu au putut purta un dialog decent şi civilizat cu directorul. “Suntem consideraţi ca şi nişte sclavi”, spun aceştia.

Răspunsul sesizării angajaţilor primăriei nu a întârziat să apară, însă aceştia au fost direcţionaţi spre Biroul de Resurse Umane din cadrul Primăriei şi spre Sindicatul Liber.

“Vă recomandăm să vă adresaţi Biroul Resurse Umane, din cadrul Primăriei, în vederea obţinerii în cel mai scurt timp a informaţiilor care vă privesc şi pe care, în mod legal, aveţi dreptul să le obţineţi, privind cadrul legal referitor la încadrarea angajaţilor. În ceea ce priveşte alte chestiuni legate de compatibilitatea dintre angajaţii Serviciului Cantina Primăriei, vă informăm că cea mai eficientă cale de a le rezolva este de a vă adresa Sindicatului Liber din cadrul instiţutiei, solicitând suport în medierea eventualelor conflicte de muncă”, se arată în răspuns.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top