Schimbări importante pe banca echipei de volei masculin a Universității Cluj

Sârbul Dragan Svetozarevic este începând de astăzi noul antrenor principal al echipei de volei masculin a Universității Cluj, iar Romeo Lotei va rămâne secund.

svetozarevic-dragan

Născut pe 16 august, 1972, Dragan a evoluat ca sportiv pe postul de universal, iar cele mai bune reușite din cariera de sportiv au fost: de 6 ori campion, de 4 ori câștigător al cupei și un loc trei în Liga Campionilor cu Vojvodina Novi Sad, din Serbia, un titlu de campion și o cupă cu Roeselare (Belgia), campion al Tunisiei cu formația Kelibia, câștigător al Cupei Ciprului cu Pafialos Cyprus și vicecampion cu CVM Tomis Constanța în sezonul 2009-2010.

Ca antrenor, Dragan Svetozarevic a reușit o promovare cu echipa Djerdap Kladovo din Serbia, cu care a ieșit vicecampion în Superligă în sezonul următor (2012-2013). În 2013 a obținut locul 5 în Campionatul Mondial al Cluburilor BETIM, iar în sezonul 2014-2015 a fost antrenor principal al echipei naționale B a Iranului.

Noul antrenor principal a fost prezentat echipei la antrenamentul de azi, de la ora 14:00. “Toată lumea l-a primit cu entuziasm și sperăm să aducă plusul de care avem nevoie să câștigăm”, a declarat managerul echipei, Bogdan Ungureanu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top