Se cauta voluntari entuziaști pentru Comedy Cluj 2014!

Echipa Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj (10 – 19 octombrie) caută voluntari descurcăreți și entuziaști! Pregătirile intense pentru cea de-a VI-a ediție se afla în plină desfășurare. Tineri cu inițiativă, sociabili, haioși, creativi, dornici să fie în mijlocul acțiunii sunt așteptați să facă parte din echipa Comedy Cluj din acest an. Cei care doresc să fie parte din festival pot trimite CV-ul și o poză de buletin pe adresa de e-mail voluntari@comedycluj.ro până la data de 25 septembrie.

Un festival ca la carte are nevoie de cea mai implicată echipă de voluntari. Dacă vreți să vă alăturați unei echipe experimentate de la care să învățați și să furați secretele meseriei, acum e momentul! Pentru început, trebuie să ne precizați disponibilitatea voastră în vederea programării interviurilor, precum și a sarcinilor de serviciu. Cu siguranță vom găsi un loc pentru fiecare de-a lungul celor 10 zile de festival. În urma aplicațiilor, veți fi contactați de echipa Comedy Cluj și veți afla ce departamente sunt disponibile. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine!

Vă veți face prieteni noi și veți întâlni realizatori de film din întreaga lume. Echipa Comedy Cluj vă va răsplăti cu adeverințe de practică, dar și cu cele mai memorabile petreceri.

Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj 2014 va prezenta publicului peste 150 de producții, workshop-uri dedicate pasionaților de film și nu numai. Peste 100 de invitați sunt așteptați la Cluj de-a lungul celor 10 zile de festival.

Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj este organizat de Fundația Europeană pentru Cultură Urbană.

Canalele oficiale ale festivalului: www.comedycluj.ro // https://www.facebook.com/FestivalulComedyCluj.

comedy cluj 6

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top