Se destrama imperiul RCS&RDS! Zoltan Teszari are datorii de 884 de milioane de euro

RCS&RDS, compania lider pe piaţa serviciilor de televiziune si de internet din Romania, a avut in 2013 o pierdere de aproape 14 milioane de lei, potrivit informaţiilor de la Ministerul Public de Finanţe.

RCS-Zoltan-Teszari

Firma controlata de omul de afaceri orădean Zoltan Teszari, a înregistrat, anul trecut, o pierdere de 13.781.869 de lei, echivalentul a peste 3 milioane de euro, relateaza capital.ro.

Conform datelor de la Finanţe, RDS a generat o cifră de afaceri de 2,1 miliarde de lei, iar veniturile nete au ajuns la aproape 3 miliarde de lei, echivalentul a aproape 700 de milioane de euro.

Teszari a dezvoltat compania încă de la înfiinţare pe împrumuturi bancare, insa in prezent compania are datorii cumulate de 884 milioane de euro.

One thought on “Se destrama imperiul RCS&RDS! Zoltan Teszari are datorii de 884 de milioane de euro

  1. Draga ziaristule, eufemistic vorbind, esti PRAF!
    “Conform datelor de la Finanţe, RDS a generat o cifră de afaceri de 2,1 miliarde de lei, iar veniturile nete au ajuns la aproape 3 miliarde de lei, echivalentul a aproape 700 de milioane de euro.”
    Pai daca ai profit 700 milioane intr-un n si datorii de 88o milioane per total STA EXTRAORDINAR DE BINE. In 2 ani PLATESTE INTEGRAL CREDITELE!! Si creditele nu sunt pe 2 ani!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top