Se pregătește un Untolduț mai mic la Târgu Mureș, finanțat de primărie cu 450.000 lei

Festivalul Untold primește o finanțare de aproximativ 100.000 de euro (450.000 lei) de la Primăria Târgu Mureș pentru un eveniment de tip Warm Up Party pentru promovarea ediției a doua de la Cluj-Napoca, din perioada 4-7 august 2016, a anunțat Teodor Negrea, director Electric Castle, pe pagina sa de Facebook.

untold festival targu mures finantare

Reamintim că organizatorii festivalului au cerut o finanțare de 2.500.000 de lei pentru ediția din 2016, dar și-au retras cererea.

Untold Festival a fost evenimentul principal al programului Cluj-Napoca Capitala Europeană a Tineretului 2015, gestionat de Federația SHARE, iar ediția a doua va fi organizată de societatea UNTOLD SRL, avându-i ca și acționari pe Bogdan Buta (49%) și omul de afaceri Sorin Gadola (51%).

La ediția a doua vor urca pe scenele Untold peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, AFROJACK, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO, FAITHLESS, PAROV STELAR, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y’akoto.

UNTOLD a fost desemnat Best Major Festival 2015 la European Festival Awards și este cel mai important brand al anului trecut în România.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top