Secția de baschet feminin a Universității Cluj are un nou director executiv

Secția de baschet feminin a Universității Cluj are începând de astăzi un nou director executiv, în persoana jurnalistului Liviu Alexa.

florin covaciu si liviu alexa

Propunerea a fost făcută chiar de antrenorul echipei, Florin Covaciu, președintele Asociației U Baschet Feminin, acceptată de patronul Ziar de Cluj.

“După cum știți, echipa noastră se află într-o situație foarte dificilă, cu un buget de subzistență și pur și simplu nu știam ce să fac ca să mergem mai departe. L-am sunat pe Liviu Alexa știut fiind că lui îi plac proiectele dificile și i-am explicat despre ce e vorba, i-am cerut sprijinul pentru a putea pune pe picioare secția de baschet feminin, iar el a acceptat acest lucru, după un anume timp de gândire. Am apreciat faptul ca ne-a propus un plan făcut pe un an de zile, fără exagerări, în care și-a propus să tripleze finanțările pe care astăzi le avem și să creioneze un plan de marketing care să-i readucă pe clujeni la meciurile noastre”, a declarat Covaciu pentru ziardecluj.ro.

Jurnalistul s-a declarat onorat de această propunere: “Florin Covaciu are o bună reputație, este un antrenor sufletist și el a fost primul motiv pentru care m-am gândit să iau în considerare propunerea acum două săptămâni. Am avut și o întâlnire foarte bună azi la sediul CSU, fiindcă am vrut să mă asigur că mă pot baza și pe sprijinul domnului Ovidiu Vasu. La întâlnire, acesta și-a manifestat toată deschiderea pentru această colaborare și pentru sprijinul secției în continuare. Nu îmi place să promit lucruri, nici participări fantasmagorice în cupe europene. În următorul an, ținta mea va fi să asigur stabilitatea financiară pentru toți membrii echipei și să îi remotivez pe spectatori să ne dea o șansă, deci, implicit, să tragem pentru rezultate mai bune. Tot ce înseamnă aportul meu financiar, dar și al sponsorilor pe care îi voi aduce, se va regăsi în salariile echipei, iar transparența financiară va fi asigurată de una dintre cele mai reputate companii de audit financiar din România. Nu mă sperie nici un proiect aflat în derivă, totul se poate repara”, a declarat Alexa, citat de u-cluj.ro.

“Avem nevoie de oameni puternici și energici ca Liviu Alexa pentru a revigora această secție. Mă bucur că a acceptat să se implice, fiindcă nu îi va fi ușor. Secția de baschet feminin “U” nu este în cea mai fericită poziție, are nevoie de un suflu nou și de o viziune mai elaborată. Cred că domnul Alexa va reuși să facă multe lucruri acolo”, a precizat Ovidiu Vasu, director sportiv CSU.

Liviu Alexa nu va avea nicio retribuție financiară pentru munca prestată.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top