Seful OPC Cluj “recompensat” cu 10 kilograme de carne de la patronii Michelangelo pentru a-i scapa de o amenda

Conform DIICOT, Cristian Nicula, seful Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Nord-Vest, a fost recompensat cu 10 kilograme de carne de la Michelangelo pentru a face nevazuta o amendă.

cristian nicula

Potrivit procurorilor, intre unul dintre patronii firmei Michelangelo, Bogdan-Radu Curticiu, şi Cristian-Vasile Nicula, șeful OPC pe regiunea de Nord-Vest, exista o relație penală.

Cristian Nicula a primit produse de carmangerie de 10 kg. pentru a interveni pe lângă un alt inspector OPC, Rodica Romonţi, din Bistriţa Năsăud, care a amendat firma Michelangelo.

În 8 ianuarie, Curticiu i-a dat un SMS lui Cristian Nicula: “Îţi zice ceva romonţi rodica din bn de la voi?”. După 24 de ore, Nicula îl întreabă pe Curticiu: “S-o dus fata ta acolo?”. La scurt timp i-a cerut patroului Michelangelor 10 kilograme de carne: “…să-mi trimiţi un mesaj cu numărul fetei tale, că mă opresc la ea, că vreau să cumpăr 10 kg de carne de porc”.

Nicula a fost sunat-o a doua zi de Nora Păcurariu, trimisă la Năsăud pentru a rezolva problema firmei Michelangelo: “…m-am dus la ea (Rodica Romonţi – n.r.) în birou…şi o venit şi mi-o adus să semnez şi mi-o tăiat peste aia amendă, ştii, înştiinţarea de plată”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top