Seplecan e pus pe fapte mari la CJ Cluj. A trimis presei 6 comunicate in doar o singura zi!

mihai seplecanVicepresedintele CJ Cluj cu atributii de presedinte interimar, Mihai Seplecan (32 ani), vrea sa ramana in fruntea forului judetean cu orice pret, asa ca incearca sa dea dovada de implicare. Nu mai putin de sase comunicate de presa a transmis Consiliul Judetean doar in cursul zilei de astazi, 12 august. Si e abia marti.

O invitatie la conferinta de presa de miercuri, 13 august, alaturi de primarul Emil Boc, o scrisoare deschisa catre prefectul Gheorghe Vuscan in care ii multumeste public pentru tot sprijinul acordat, finalizarea lucrarilor la drumul judetean DN190C Gherla-Fizeşu Gherlii-Ţaga, demersurile de edificare a Spitalului Regional de Urgenta Cluj, asfaltarea drumurilor din judet si premierea elevilor, dar si a profesorilor Colegiului Economic “Iulian Pop” care au obtinut locul I la faza naţională a Concursului Naţional “Bussines Plan” 2014. Acestea sunt cele sase comunicate de presa pe care forul judetean le-a transmis presei in cursul zilei de astazi, in probabil cea mai activa zi a Consiliului Judetean Cluj, atat in media, cat si pe teren.

De asemenea, Seplecan tine la imaginea personala si vrea sa pastreze o relatie apropiata cu presa. Un amplu interviu acordat de proaspatul lider al judetului poate fi citit AICI, din care aflam cum a evoluat cariera sa politica si ce planuri de viitor are in fruntea forului judetean.

“Am intrat în politică la începutul anului 2000 ca membru al Partidului România Mare. Mi-a plăcut de mic să fiu înconjurat de oameni. Am vrut să ajung în Poliţie. Am dat testul psihologic, l-am luat, dar din cauza unor probleme medicale la genunchi nu am mai trecut testul la Academia de la Bucureşti şi la îndrumarea unei vecine, am venit şi m-am înscris în PRM. Apoi am fost consilierul domnului Funar, ulterior am ajuns consilier al domnului Călian şi am urcap pas cu pas ca şi în viaţa de zi cu zi. La începutul lui 2005 am luat decizia politică de a veni la un partid de dreapta. M-am dus la Alin Tişe şi i-am spus că vreau să facem echipă. Mi-a spus că m-ar dori în echipa lor, dar nu s-a putut pentru un om care a venit pe ultima sută de metri. Am mers cu tupeu la Marius Nicoară. A fost de acord şi m-a luat lângă domnia sa, aşa am început să cresc. Practic sunt în Consiliul Judeţean undeva începând din 2005”, declara Mihai Seplecan pentru cluj24h.ro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top