Seria neagră continuă pentru handbaliste – “U” Cluj, o nouă înfrângere în campionat şi se afundă tot mai mult în “mlaştina retrogradării”!

Echipa de handbal feminin a Universităţii Cluj nu reuşeşte să găsească drumul spre victorie nici în etapa a şasea din actuala stagiune a Ligii Florilor, iar duminică, 21 octombrie, pe teren propriu, au mai adăugat o înfrângere la palmaresul negativ din acest sezon, 23-29 cu CS Minaur Baia Mare.

Băimărencele au început în forţă confruntarea din Sala Sporturilor “Horia Demian” şi s-au instalat la conducere pe tabelă încă din debutul partidei. “Studentele” pregătite de Alin Bondar nu au reuşit să preia conduerea şi au avut probleme atât cu finalizarea cât şi cu jocul defensiv. “U” a reuşit să revină în meci pe finalul primei reprize, dar tot Minaur a fost cea care a intrat la vestiare în avantaj, 10-12.

Oaspetele au continuat să se distanţeze şi să controleze partida şi în repriza secundă, dar o “dublă” eliminare în tabăra lor le-a dat ocazia clujencelor să se apropie pe tabelă, insuficient însă pentru a întoarce soarta partidei şi a-şi adjudeca victoria, iar Minaur s-a impus cu 23-29.

Cele mai bune marcatoare ale Universității au fost Mihaela Ani-Senocico (7 goluri), Cristina Boian (4), Alexandra Dindiligan și Raluca Petruș, ambele cu câte 3 reuşite, Corkovic (2), Vasiliu (1), Lazăr (1), Popa (1) şi Moroianu (1).

Clujencele ajung la o serie neagră de şase înfrângeri consecutive şi ocupă ultima poziţie în clasament, iar etapa viitoare vor evolua pe terenul formaţiei pregătite de Gheorghe Tadici, HC Zalău.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top