Serialul cel mai piratat în 2012 – “Urzeala Tronurilor”

urzeala tronurilorSerialul “Urzeala tronurilor” se află pe primul loc în topul celor mai piratate producţii de televiziune în anul 2012, alcătuit de editorii site-ului Torrentfreak.

Unul dintre episoadele acestui serial a fost descăcat de 4.280.000 de ori în acest an la nivel mondial, depăşind uşor audienţa pe care a înregistrat-o în Statele Unite ale Americii, informează bbc.co.uk, citat de Mediafax.

Pe locul al doilea în topul celor mai piratate producţii TV în anul 2012 se află serialul “Dexter”, iar poziţia a treia este ocupată de serialul “The Big Bang Theory”.

Topul 10 al celor mai piratate seriale TV din acest an este completat, în ordine, de producţiile “How I Met Your Mother”, “Breaking Bad”, “The Walking Dead”, “Homeland”, “Dr. House”, “Fringe” şi “Revolution”.

Editorii site-ului Torrentfreak afirmă că numărul fişierelor video partajate în mod ilegal în 2012 a cunoscut o creştere uşoară în comparaţie cu anul trecut.

Această creştere s-a produs în pofida numeroaselor eforturi depuse de guvernele mai multor ţări care au încercat să blocheze site-urile ce oferă acces la materiale video care încalcă legea drepturilor de autor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top