Și Floreștiul a renunțat la artificiile de 1 Decembrie

Primăria Florești a luat decizia de a anula focul de artificii programat de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, din respect pentru victimele tragicului eveniment din Colectiv.

artificii cluj

Anunţul a fost făcut chiar de primarul comunei, Horia Şulea, pe pagina sa de pe reţeaua de socializare Facebook. Acesta a specificat că în locul spectacolului de artificii va fi organizat un regal folcloric şi o gală a sportului floreştean.

“Am decis, alături de consilierii locali. Fără artificii de 1 decembrie. În schimb, vom avea de 1 decembrie, de la ora 16:00, la sala de sport din Cetatea Fetei, un amplu spectacol folcloric cu invitaţi de renume, precum şi Gala Sportului Floreştean. Vă aştept pe toţi cu drag! Iar în noaptea de An Nou, în pragul trecerii dintre ani, vom avea un foc de artificii deosebit, care să compenseze”, a scris acesta.

Decizia primarului Clujului, Emil Boc, de a anula tradiţionalul foc de artificii a fost luată în semn de solidaritate şi de respect faţă de victimele incendiului din clubul bucureştean Colectiv. El a specificat că îşi doreşte ca banii astfel economisiţi să fie donaţi familiilor celor care au decedat în urma tragediei din 30 octombrie.

Hotărâri similare au fost luate şi de alte oraşe, un exemplu în acest sens fiind Alba Iulia, unde consilierii locali au decis să anuleze focul de artificii de la 1 decembrie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top