Simone Tempestini la primul succes din carieră

Pilotul italian al echipei Napoca Rally Academy, Simone Tempestini, a obţinut prima victorie, din carieră, într-o probă specială, în Raliul Deltei, desfăşurat la sfârşitul săptămânii, la Tulcea. Juniorul echipei clujene de raliuri a terminat pe prima poziţie în clasamentul destinat categoriei sale de vârstă şi pe poziţia a VII-a în clasamentul general al întrecerii.simone tempestini - dorin pulpea

Delta Rally a fost prima cursă în care Tempestini junior l-a avut în calitate de copilot pe Dorin Pulpea, cel care l-a secondat până acum pe Marco Tempestini, tatăl lui Simone. În aceaşi competiţie Bogdan Marişca (Napoca Rally Academy) a terminat pe locul 2 în clasamentul general, iar echipajele Florin Tincescu/ Iulian Nicolaescu, respectiv Vlad Cosma/ Sergiu Itu au ocupat primele două poziţii în Cupa Dacia.

Echipajul Marco Tempestini- Lucio Baggio a fost singurul care a întâmpinat probleme tehnice şi a fost obligat să abandoneze încă din prima zi. Delta Rally a fost a treia etapă a Campionatului Naţional de Raliuri al României şi a măsurat o lungime totală de 110 kilometri împărţiţi în 10 probe speciale, dintre care cinci distincte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top