Simone Tempestini, pe locul 2 în Junior WRC la jumătatea Raliului Finlandei

Simone Tempestini și Dorin Pulpea au avut o zi bună în Raliul Finlandei și la jumătatea celei mai spectaculoase și dificile etape din calendarul mondial se află pe poziția a doua în clasamentul Junior WRC.

simone tempestini

Juniorul Napoca Rally Academy a dat dovadă de maturitate și nu a făcut nicio greșeală pe primele patru probe ale zilei. Astfel, dupa PS 8, Tempestini și Pulpea au urcat până pe poziția a treia la general, la doar 7.3 secunde în spatele francezului Quentin Giordano. Singura problemă a zile a apărut pe speciala a noua când imediat după start s-a deschis portbagajul și echipajul NRA a mers așa pâna la final.

Pe ultimele trei probe de vineri, cei doi piloți NRA au crescut ritmul și au terminat de fiecare dată în top 3, urcând la finalul zilei până pe poziția a doua în Junior WRC.

“Am pierdut timp pe speciala a noua, dar în rest am avut o zi bună. Nu am făcut greșeli și am fost foarte atent să nu fac pană. A fost o zi lungă și grea, iar sâmbătă urmează una la fel. Trebuie să rămânem concentrați pentru că raliul este departe de a fi terminat”, a spus Simone Tempestini.

Leave a Reply

Loading...
Top