Slovan Liberec, o posibilă adversară pentru CFR Cluj în preliminariile UCL

Sorţii au decis. Campioana CFR 1907 urmează să întâlnească în preliminariile Champions League învingătoarea din partida Slovan Liberec (Cehia) şi FC Shakhter Karagandy (KAZ). În prima manşă din turul 2, cehii au învins cu 1-0, şi pornesc cu prima şansă în retur. Dacă vor trece de această partidă, “feroviarii clujeni” vor ajunge în play-off, iar meciurile se vor disputa pe 21-22 august şi 28-29 august. Tragerea la sorţi pentru grupele celei mai galonate competiţii inter-cluburi va avea loc pe 30 august.

Tragerea la sorţi nu a fost cu noroc însă pentru FC Vaslui, care o va întâlni în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor pe Fenerbahce.

Rapid Bucureşti o va întâlni pe Heerenveen (Olanda) în turul III preliminar Europa League, dacă va trece de MyPa, pe care au învins-o cu 3-1 în prima manşă.

Steaua va juca în turul III cu învingătoarea din dubla Spartak Trnava (Slovacia) – Sligo Rovers (Irlanda), în tur a fost 3-1 pentru slovaci.

Dacă Steaua şi Rapid trec de turul III, ajung în play-off, ultimul meci înaintea fazei grupelor Europa League şi îşi află adversarele pe 10 august. Meciurile sunt programate pe 29 şi 30 august.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top