ŞOCANT: Steliştii au comis-o din nou! Un suporter desfigurat la Vaslui!

FC Vaslui s-a bucurat, aseară, de o victorie de 3-1 în faţa formaţiei bucureştene, Steaua. Bucuria, însă, a fost destul de amară deoarece suporterii stelişti au presimţit, probabil finalul meciului, şi s-au “răzbunat” înainte de intra în tribune. Un suporter, a fost, astfel, complet desfigurat în faţa stadionului vasluian  de către galeria stelistă. Ironia este că şi tânărul desfigurat era tot stelist.

Oficialii FC Vaslui le-au interzis suporterilor de la Steaua să intre în tribune înainte de ora 21.20 pentru a evita un eventual scandal. Însă, la intervenţia lui MM Stoica, galeria roş-albastră a pătruns în tribune. Însă, din păcate, nu toţi. Crezând că unul dintre suporteri ar fi, de fapt, un localnic care urmărea să le fure steagul brigăzii, o parte dintre ei nu au mai intrat în tribune, alegând, în schimb, să-l fugărească pe băiat prin parcarea stadionului vasluian. De aici şi până la desfigurarea tânărului nu a fost cale lungă. ” Nu am avut niciun steag. Sunt de la Steaua. Au sărit aia pe mine.”, declară în stare de şoc tânărul.

Şi pentru că atunci când vine una vin toate, suporterul, plin de sânge, în stare de şoc şi vizibil traumatizat psihic, a fost nevoit să aştepte 25 minute până a venit ambulanţa.

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top