Sora Cristina Scuccia a câștigat “Vocea Italiei”

Sora Cristina Scuccia a impresionat cu vocea sa frumoasă inca din preselectiile concursului Vocea Italiei, dar și cu energia sa debordantă. În scurt timp, aceasta a devenit o adevărată vedetă în Peninsulă.

calugarita-cristina-scuccia

Imediat după preselecții, sora Cristina a fost întrebată de către antrenori dacă este o călugăriță adevărată și ce părere are Papa de faptul că o va vedea într-un concurs muzical. Răspunsul ei i-a făcut pe toți să zâmbească, după ce le-a spus că se așteaptă să primească un telefon de la Papă, pentru a o felicita.

Peste 62% dintre cei care au votat în finală au considerat că tânăra în vârstă de 25 de ani merită să primească marele premiu, mai ales că a parcurs un drum ireproșabil, în care și-a demonstrat calitățile vocale și a făcut și spectacol.

“Vreau ca Iisus să vină aici! Prezența mea aici nu mi se datorează, ci Celui de Sus”, a spus aceasta fericită, după ce a primit trofeul.

Sora Cristina a interpretat în finală piesa “Lunga la riva”, iar telespectatorii i-au preferat prestația. Concurentul său de aseară a fost un rocker, care a cântat piesa “Starway to heaven”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top