Sorin Colceag, secundul lui Teja: “La ‘U’ Cluj mă simt ca acasă”

Noul secund al lui Mihai Teja la Universitatea Cluj, Sorin Colceag (42 ani), s-a reîntors la Cluj după 20 ani. Acesta a explicat pentru publicaţia Ilfov Sport motivele pentru care a ales să revină “acasă”, dar a vorbit şi despre perioada petrecută ca principal la CS Popești-Leordeni (Liga 3, seria a 2-a).

sorin colceag

“E o provocare. E prima ligă, în plus am jucat patru sezoane ca fotbalist pentru această echipă, cu bune și rele, lumea mă iubește chiar dacă aici am trăit și bucurii, și dezamăgiri. Am retrogradat, dar am și promovat cu ‘șepcile roșii’. Mă simt ca acasă la Cluj”, a punctat Colgeag pentru ilfovsport.ro.

Despre aventura de la divizionara a 3-a din Leordeni, cu care a încheiat sezonul trecut pe locul 6, Colceag declară: “M-am înțeles bine cu toată lumea, a fost o experiență utilă pentru mine și sper că am lăsat loc de respect prin toate locurile pe unde am trecut. Primarul, președintele, toată lumea s-a comportat exemplar cu mine și vreau să le multumesc tuturor”.

Sorin Colceag va face parte din staff-ul tehnic condus de Mihai Teja la “U” Cluj în acest sezon, urmând să îndeplinească funcţia de antrenor secund, alături de Ilie Alexe.

Colceag a evoluat ca portar în tricoul “studenţilor” timp de patru ani, între anii 1990 şi 1994. A mai trecut în carieră şi pe la echipe precum Dinamo Bucureşti, FC Argeş, NK Zagreb (Croația), Tigers Ciudad de Suarez (Mexic), Viktoria Plzen (Cehia) şi Panionios Atena (Grecia).

foto: ilfovsport.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top