Spectacolul “Dracula pe gheață” din 22 aprilie a fost anulat, iar cei care și-au cumpărat bilet își vor primi banii înapoi

Turneul național “Dracula pe gheață” al Teatrului din Sankt Petersburg, care trebuia să aibă loc la București și la Cluj-Napoca, a fost anulat, iar contravaloarea biletelor poate fi recuperată de la punctele de vânzare de unde au fost achiziționate, anunță organizatorii.

kings on ice sala polivalenta cluj 2015

Ambele spectacole ale Teatrului pe Gheață din Sankt Petersburg din România, pe 20 aprilie la Sala Palatului din București și pe 22 aprilie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se anulează.

Decizia este determinată de interesul scăzut al publicului pentru acest gen de spectacol, implicit de volumul mic de bilete vândute.

“Events și SG cer scuze celor care au cumpărat bilete și le mulțumesc pentru înțelegere. Pentru recuperarea contravalorii biletelor, cumpărătorii sunt rugați să se adreseze începând de marți, 19 aprilie, punctelor de vânzare Eventim de unde au achiziționat tichetele, iar în cazul celor achiziționate online, să trimită o solicitare la adresa <mailto:contact@eventim.ro> contact@eventim.ro”, au transmis organizatorii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top