Spectatorul cu numărul 2 milioane, premiat de Sala Polivalentă din Cluj! VIDEO

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a atins borna de 2.000.000 de spectatori după 4 ani de la inaugurare, iar municipalitatea clujeană l-a premiat pe fericitul posesor al biletului cu acest număr chiar la meciul de Fed Cup dintre România şi Canada, după victorie Soranei Cîrstea din prima partidă.

Spectatorul cu numărul 2 milioane din Sala Polivalentă Cluj-Napoca se numeşte Ieremia Budău, 28 de ani, cercetaș al organizației Cercetașii României, a primit ca premiu un weekend cu familia la Pensiunea Colț de Rai din Beliș, unde se va deplasa cu o maşină a unei firme partenere a Fed Cup, Skoda Karoq.  De asemenea, premiul a inclus şi două bilete la Untold pentru toată durata festivalului.

Tânărul a fost al 1447-lea spectator al zilei de astăzi.

VIDEO

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost inaugurată în luna octombrie 2014 şi are o capacitate totală de 10.000 de spectatori, fiind cea mai mare din România la ora actuală. A găzduit numeroase evenimente majore de-a lungul timpului, cum ar fi Campionatele Europene de Gimnastică în 2017, Campionatul European de baschet 2017, precum şi numeroase concerte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top